Scootmobiel en Rolstoel accu's

Naast de prijs is natuurlijk ook de kwaliteit en de hulp bij het kiezen van de juiste accu van groot belang.
Bij Batteries Direct willen we u graag helpen met de keuze van de juiste accu voor uw scootmobiel. U kunt ons e-mailen of bellen voor informatie en hulp.

Wat veel mensen vaak vergeten is dat de acculader heel veel invloed heeft op de levensduur van de accu's. Het is altijd goed om te controleren of uw acculader nog goed funtioneert voordat u nieuwe accu's plaatst. Het zou zonde zijn als u nieuwe accu's gaat beschadigen door een slecht functionerende acculader.

Acculaders zijn ook aan slijtage onderhevig.

Het klinkt allemaal ingewikkeld maar wij kunnen u heel goed helpen om op een eenvoudige manier enkele zaken te controleren.

Het monteren van de accu's is voor sommigen lastig. Ook daar kunnen we u bij assisteren.

Batteries Direct heeft op het gebied van de scootmobiel accu de keuze gemaakt in haar assortiment alleen betrouwbare accu’s voor scootmobielen op te nemen.

De accu’s van het merk MOVE zijn hier hiervan een uitstekend voorbeeld.

MOVE AGM en GEL accu's zijn speciaal ontwikkeld voor aandrijving van voertuigen zoals scootmobielen en rolstoelen. Ook de revalidatie banche heeft het merk ontdekt.

Als u de accu’s van uw scootmobiel of rolstoel wilt vervangen bent u bij Batteries Direct beslist aan het juiste adres.

Kunt u niet de juiste accu voor uw scootmobiel vinden of twijfelt u bij het maken van uw keuze, heeft u hulp nodig bij de montage van uw scootmobiel accu's, of bij het controleren van uw acculader, geen probleem. Neem gerust even contact met ons op, Mail ons of bel gewoon even: 0413 750314.