Scootmobiel accu

Scootmobiel accu

Bij ons krijgt u altijd persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste scootmobiel accu. Bij twijfel gewoon even met ons bellen 0413 750 314.
Indien gewenst kunnen wij de bij ons gekochte accu's er ook kostenloos voor u in zetten, u dient hiervoor wel vooraf een afspraak te maken en bij ons langs te komen met de scootmobiel.

Voor het gebruik in scootmobielen levert Batteries Direct al jaren betrouwbare AGM accu’s en GEL accu’s.

Omdat de gebruiker van een scootmobiel hier vaak helemaal van afhankelijk is, is het heel belangrijk dat uitsluitend de juiste accu’s worden gebruikt.
Batteries Direct heeft voor de scootmobiel daarom enkel betrouwbare accu’s geselecteerd.

De accu’s van het merk MOVE zijn hier bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van. Deze MOVE AGM en GEL accu's zijn speciaal ontwikkeld voor aandrijving van scootmobielen, rolstoelen en andere voertuigen. MOVE accu's worden niet voor niets steeds vaker gesignaleerd in scootmobielen.

Ook de revalidatie banche heeft het merk ontdekt en begint het een standaard te worden. Als u de accu’s van uw scootmobiel of rolstoel wilt vervangen bent u bij Batteries Direct beslist aan het juiste adres.

Uiteraard hebben we ook Lithium accu's voor de scootmobiel.

Kunt u niet de juiste accu voor uw scootmobiel vinden of twijfelt u bij het maken van uw keuze, heeft u hulp nodig bij de montage van uw scootmobiel accu's, geen probleem. Neem gerust even contact met ons op, Mail ons of bel gewoon even: 0413 750314.