Over Batteries Direct

Over Batteries Direct

 

Wie zijn wij?

Batteries Direct is begin 2008 opgericht en is een service gerichte organisatie met een groot assortiment accu's en aanverwante artikelen. Uitstekende persoonlijke service en scherpe prijzen vinden wij vanzelfsprekend. Maar Batteries Direct weet zich prima te onderscheiden van anderen door naast de losse producten aan te bieden u ook ook te kunnen helpen met totaal oplossingen. Ook het ondersteunen van haar klanten bij mobiele energie oplossingen is onze business.

Adres:


Batteries Direct,
President Kennedylaan 14
5402 KD  Uden
Nederland

Mail ons

 

Vertouwen en bereikbaarheid.

Vertrouwen moet je verdienen en het is de basis om met elkaar "in zee te gaan". Batteries Direct weet dat als geen ander. Kwaliteit, service, nakomen van afspraken en tijdig en juist informeren van de klant is van het grootste belang. Met onze aanpak hopen wij dat vertrouwen ook bij u te verdienen.

Omdat internet 24 uur per dag en 7 dagen per week vanuit de gehele wereld te bereiken is, is onze "winkel" eigenlijk altijd geopend. Veel informatie over de producten staat op onze website maar natuurlijk niet alles. Ook is het wel eens prettig om even per e-mail of telefonisch af te stemmen. Het daarom is het belangrijk dat we snel reageren op uw vragen per e-mail maar dat we ook telefonisch bereikbaar zijn.

U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0) 413 750314. Mocht u niemand aan de lijn krijgen, laat dan een boodschap achter of stuur ons een e-mail zodat wij u so snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.


Assortiment.


Batteries Direct heeft een uitgebreid assortiment met kwalitatief hoogwaardige accu's acculader en andere producten. Wat betreft de accu's hebben we deze voor heel veel verschillende toepassingen. Voor scootmobiel en rolstoel hebben we cyclische accu's. Deze cyclische accu's zijn ook zeer geschikt als huishoud accu voor uw boot of camper maar hebben dan vaak een grotere capaciteit.
Heeft u een caravan mover, daar heeft Batteries Direct uiteraard ook accu's voor. Hiervoor kunt u ook wer het beste een semi tractie accu gebruiken. In onze speciale rubriek voor Caravanmover accu's kunt u deze accu's vinden.
Een steeds belangrijker wordende markt is de hengelsport. Hengelsport accu's voor voerboot en elektrisch varen we hebben we in veel verschillende soorten en maten. En uiteraard ook de Lithium, LiFePO4 variant.

Veegmachine, schrobmachine en hoogwerkers maken vaak gebruik van deel cycle accu's. Een mooi merk voor deze deep cycle accu's is U.S. Battery. Batteries Direct heeft ze allemaal, met scherpe prijzen en kan ze snel leveren.

 

 
Betere service dan u gewend bent.


Uit de contacten met onze klanten horen wij regelmatig dat er op de één of andere manier van een "internet winkel" weinig of geen service verwacht wordt. Bij Batteries Direct mag u zeker wel een goede service verwachten. Batteries Direct is van mening dat iedere aanbieder de klant serieus moet nemen en als deze erom vraagt volledig en juist moet adviseren zodat de klant de juiste investering doet en een goed en voor de toepassing geschikt product koopt.

Naast de scherpe prijzen geven we heel vaak een betere service en beter advies dan de "normale stenen winkel". Dat is precies wat wij graag willen.

 

Dank voor uw interesse in ons en onze producten.

Robert Prinssen
Batteries Direct