Hengelsport accu

Deze accu's zijn uitermate geschikt als accu voor de elektrische buitenboord motor of ingebouwde elektische motor van uw boot.

Of het nu gaat om een kleine open boot of een grote boot met kajuit. Batteries Direct heeft voor bijna alle type elektrische boten de juiste oplossing.

Het gaat hier om de zogenaamde cyclische accu's, dat zijn accu's welke veelvuldig geladen kunnen worden. Het door ons geselecteerde assortiment accu's voor electrische boten en hengelsport bestaat uit verschillende type loodaccu's en lithium accu's maar allemaal zijn ze geschikt voor gebruik als stroomvoorziening voor aandrijving van elektrische vaartuigen.

De veeleisende hengelsporter kan bij Batteries Direct terecht voor professionele kwaliteit en deskundig en eerlijk advies. Welke keuze u het beste kunt maken is afhankelijk van vele factoren.
Zaken die invloed hebben op juiste keuze zijn o.a.: aanloop stromen van de motor, benodigde capaciteit, gewenste vaartijd, temperatuurbereik tijdens gebruik en tijdens het laden, beschikbare ruimte, eisen m.b.t. gewicht, etc.

Het is beslist niet zo dat de Lithium accu altijd de beste oplossing is, in veel gevallen kan een loodaccu zelfs de meest optimale oplossing zijn.

Wij willen u graag helpen door u hierin goed te adviseren zodat u zeker weet dat u de voor u meest geschikte oplossing kiest.

Wilt u graag geholpen worden, Mail ons of bel gewoon even: 0413 750314.