Betalen bij Batteries Direct

Batteries Direct maakt voor de afwikkeling van haar betalingen gebruik van MultiSafepay. Overboekingen, iDeal en buitenland betalingen worden afgehandeld via MultiSafepay.

1. Overboeking

Bij een overboeking maakt u het totaalbedrag over via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail, hierin staat uitgelegd hoe u het totaalbedrag via MultiSafepay kunt overmaken. U betaald geen extra kosten voor een overboeking.

2. iDeal Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDeal.
iDeal is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. U betaald geen extra kosten voor een iDeal betaling. Let op: iDeal is alleen geschikt voor Nederlandse banken. Al onze iDeal transactie worden verwerkt door MultiSafepay.

3. Buitenland 
Als u van een Belgische of Duitse bankrekening betaald bieden wij u via MultiSafepay betrouwbare betaaloplossingen. Het komt voor dat een buitenland betaling soms een dag extra kost.